Nationale Opgietmaand

Voor het derde jaar op rij organiseert de Saunavereniging België de Nationale Opgietmaand. Klik op "meer info" voor alle details en deelnemende centra.

SCHENK EEN ONTSPANNEND CADEAU

De WellnessCheque is het ideale cadeau voor iemand die nood heeft aan ontspanning. De ontvanger kan hiermee terecht in één van onze deelnemende centra.

SVB sauna's staan voor kwaliteit

Door een SVB sauna te bezoeken, kiest u voor een kwalitatieve sauna die in orde is met alle voorschriften. U kiest voor een sauna die er volop voor gaat om u de ultieme sauna- en wellnesservaring te bezorgen.

Cadeautip: de wellnesscheque

Schenk met de wellnesscheque een onvergetelijk verwenmoment bij één van de aangesloten sauna's

De wellnesscheque

Waarom naar de sauna?