Ledenlogin
Alles over sauna

De eerste keer sauna

Naar de sauna komt u om te genieten van de rust en kalmte. Bovendien is het de bedoeling dat ieders privacy wordt gerespecteerd. Gsm's, fototoestellen en andere elektronische apparaten horen dan ook niet thuis in de publieke sauna.

Geen gsm

Foto's nemen in de sauna is geen goed idee. En al zeker niet van de andere saunabezoekers. In alle saunacentra die zijn aangesloten bij SVB zijn fototoestellen dan ook verboden.

Geen foto's

Een sporttas hoort niet thuis in de sauna, aan de receptie van uw saunacentrum kan u een doorzichtige zak bekomen om uw spullen in te bewaren tijdens uw bezoek aan de sauna. Op deze manier kan u toch uw boek, bril, handdoek, etc de hele dag bij u houden en is het saunacentrum zeker dat er geen verboden voorwerpen in het kuuroord aanwezig zijn.

Geen sporttassen

Iets, klein of groot, eten kan u in de bar of het restaurant van uw kuuroord. Een picknick meebrengen van thuis is niet toegelaten. En geef nu toe, het is toch veel leuker als u zelf niet dient te koken of af te wassen voor of na uw relaxdagje, niet waar?

Geen eigen voedsel

Een ligbed in de tuin, op het terras of in de rustruimte reserveren is verboden. Het is de bedoeling dat iedereen de mogelijkheid heeft om rustig wat te liggen.

Geen ligbedden reserveren

Ongepast lichamelijk contact is verboden in de publieke sauna. Het is de bedoeling dat iedereen kan genieten van een ontspannen dagje en dan storen zulke dingen.

Ongepast lichamelijk contact