Sectorprotocol Publieke Thermen

Via deze weg kan je het sectorprotocol van de privésauna's zowel in het Nederlands als in het Frans raadplegen.

Update Overlegcomité

Lees hier de korte vermelding van 'Sauna en Wellness' uit de notulen van het Overlegcomité (Vrijdag 05/03).

Voor een spoedige heropening van alle saunacentra

Als sauna-uitbaters staan we voor de volle 100% achter een spoedige heropening van onze wellnesscentra. Jij ook?

Update Coronamaatregelen

Via deze weg houden we je graag op de hoogte omtrent de meest recente ontwikkelingen voor onze sector.

Waarom naar de sauna?

Ontdek alles over de sauna, want behalve genieten biedt het ook talloze voordelen voor uw gezondheid
Alles over sauna

Sauna Vereniging België