De Saunawereld Trakteert: Nationale Saunadriedaagse!.

16/04/2019

Van dinsdag 14 t.e.m. donderdag 16 mei organiseert de Saunavereniging opnieuw haar Nationale Saunadriedaagse. Op één van deze drie dagen kan jij extra voordelig gaan wellnessen! Als vereniging hopen we uiteraard dat ook de minder fervente saunaganger (nog) eens de weg vindt naar een dagje pure ontspanning, om zo de weldaad van wellness zélf te ervaren. Want iedereen heeft eens nood aan wat tijd voor zichzelf, toch?

Wat mag je verwachten? Bij een betalende toegang tot één van onze deelnemende wellnesscentra op één van deze drie dagen, krijg je er een maaltijd en drankje (t.w.v. € 20) gratis bovenop! Neem gerust contact op met de saunazaak waar je wenst te reserveren om de exacte invulling van deze aanbieding te kennen. De lijst van deelnemende centra vind je hier. Kom dus tijdens deze driedaagse eens zonder zorgen ontspannen.

Let op: reserveren is verplicht. Een reservatie breng je snel in orde via het contactformulier.

We wensen jou (en je saunapartner(s)) alvast een heerlijk moment van rust toe.

Warme groeten,

Saunavereniging België