Nieuwe website SVB online.

14/12/2017

Sinds vandaag is de nieuwe website van de Sauna Vereniging België, www.saunavereniging.be online. Met deze website wil de Sauna Vereniging België de saunabezoekers en de leden van de vereniging beter informeren over het reilen en zeilen in de saunawereld.

Als saunabezoeker kan je vanaf nu op deze website van elke aangesloten sauna een volledige profielpagina raadplegen met contactinfo, foto's, last minute aanbiedingen etc. Ook de nieuwe Wellness Cheque, die kan worden gebruikt bij een groot deel van onze leden, kan via onze nieuwe site worden aangekocht.

De leden van de Sauna Vereniging België beschikken over een uitgebreide, zelf te beheren profielpagina en een ledensectie met de laatste nieuwtjes en interne informatie.

Wij wensen alle bezoekers veel surfplezier!